Интим киев
Сайт Завода Веб-Арсенал. Перейти на главную страницу  
Завод Веб-Арсенал. Разработка, изготовление сайтов, раскрутка, домены, хостинг, контент, реклама, веб-инструменты и технологии - полный арсенал средств для реализации проектов любой степени сложности
Вс
27
Апр '08

Сьогодні - Світле Христове Воскресіння!

Воскресіння ХристовеХристос Воскрес!

Воскресіння Христове ознаменувало перемогу життя над смертю. У Христі як істинному Богові, Спасителеві й Господі для кожного з нас відкривається можливість власного воскресіння. У цьому й полягає перемога Христа над смертю. У світлі Христового Воскресіння смерть людини — це не припинення буття, не безслідне зникнення зі світу, це перехід в інший стан. Саме таку радісну впевненість у вічному житті у Христі та з Христом дарує нам Воскресіння Христове (Ін. 3: 16). З особливою силою звучать для нас богонатхненні слова святителя Іоанна Златоуста: «Хто здатний глибоко пройнятися думкою про Воскресіння, чи боятиметься смерті, чи страшитиметься чогось іншого?».

Наше завдання — усім серцем прийняти Того, Хто прийшов спасти нас. Ми покликані, щоб бути гідними великого, милосердного діяння Господнього — спасіння роду людського. Сьогодні ми молимося, щоб отверзлися серця наші для прийняття світла Євангельського, світла Воскреслого Господа нашого Ісуса Христа.

У ці світосяйні пасхальні дні ми, будучи «синами воскресіння» (Лк. 20: 36), разом з апостолом Павлом свідчимо, що знаємо, в Кого увірували — в «Спасителя нашого Ісуса Христа, Котрий зруйнував смерть і явив життя і нетління» (2 Тим. 1: 10). Господь, у Якого ми віруємо і на Якого сподіваємось, нехай навчить нас, що має творити християнин для прославлення Його Всесвятого імені й від чого утримуватися, щоб просвітився наш розум пасхальним світлом Воскресіння.

З Пасхального Послання Митрополита Київського і всієї України Володимира, Предстоятеля Української Православної Церкви

google.com bobrdobr.ru del.icio.us technorati.com linkstore.ru news2.ru rumarkz.ru memori.ru moemesto.ru

Забобрить эту страницу!

Комментарии к теме “Сьогодні - Світле Христове Воскресіння!”
  1. Стас

    Воістину Воскрес!

  2. Fedor505

    Информация- отлично. Узнал много нового.Всех с праздником!

Добавление комментария


Основные разделы:
Самое важное I Web-конвеер I Web-консультации I Web-документы I Web-словарь I Web-партнёры I Web-юмор I Разное

Реклама наших друзей и партнёров. И просто реклама за большие деньги
|